Portfolio

Robot Magazine

Robot Magazine

Robot Magazine is een uniek eigentijds vakblad dat lezers onderdompelt in de wondere wereld van de robotica. Anders dan traditionele vakmedia, brengt Robot Magazine de doorgaans zeer complexe robotverhalen op een eigenwijze en tot de verbeelding sprekende manier.

Vormgeving en het slim benutten van eigentijdse digitale visualisatie technieken spelen hierbij een cruciale rol. Robot Magazine – dat in beginsel een digitaal magazine is – verrijkt een vlotte pen met film en animaties, geluidsfragmenten en  real time data. Ook is er de eigenzinnige Oi!, een robotverteller die de lezer meeneemt in zijn zoektocht naar wat het betekent een robot te zijn en daarmee meteen de menselijke maat blootlegt.

Laura is een onmisbare schakel in het aantrekkelijk vertellen van alle robotverhalen. Ze ontwikkelde een speelse huisstijl, gaf Oi! een gezicht en denkt bij elke verhaal mee hoe nieuwe digitale technieken de lezer nog beter kunnen aanspreken. Het maakt hierbij niet uit of Robot Magazine op de PC, tablet, telefoon of in print gelezen wordt. Je onderdompelen in de wondere wereld van de robotica is dankzij Laura telkens weer een feestje.

Laura is nieuwgierig, creatief, enthousiast, eigenwijs, flexibel en enorm betrouwbaar. Wat wil een mens nog meer?

Liam van Koert
Hoofdredacteur Robot Magazine

Robot Magazine:
Robotbouw - Industrie
Date:
Blikje Perfect Catch chocolade mailing

Zelf de aandacht trekken met zo’n eye-catcher? Op een andere manier opvallen met je merk? Bel, app of mail me.