Portfolio

Q-Fire

Wij van Q-Fire denken een fantastisch product te hebben ontwikkeld, echter, hoe breng je dat nu over op de potentiële kopers, hoe gaan mijn toekomstige klanten mij vinden, hoe kan ik op de juiste manier alles over mijn product vertellen aan de doelgroep voor dit product, dat was een belangrijke, maar ook lastige stap voor ons, want hier waren wij niet goed in, en dus moet je op zoek naar iemand die jouw wensen begrijpt, en tegelijk ook een unieke website bouwt die anders is dan alle standaard frames die er te vinden zijn. Wij kwamen uit bij Laura Willemsen Grafisch Ontwerp Nijmegen, een enthousiaste dame met ruim 20 jaar ervaring in grafisch design, en volledig zelfstandig werkt. We zijn samen tot een prachtige, en goed functionerende website gekomen, met goede foto’s, pakkende teksten, en, wat wij vooral belangrijk vinden, een duidelijke en overzichtelijke menustructuur.
Laura heeft ons ook nog goed geholpen bij de productfoto’s, we hebben prima kunnen samenwerken, en we zijn trots op het eindresultaat.

Wat we vooral als prettig hebben ervaren was ook de snelheid. We gaven feedback op de eerste grove schetsen, en binnen no-time hadden we een aangepaste versie. Zo blijf je zelf ook echt betrokken bij de totstandkoming van het uiteindelijke eindresultaat. In mijn ogen werkt dit veel prettiger dan met de grote websitebouwers waar een heel team bezig is met jouw wensen, en je steeds met andere mensen te maken hebt.

We hebben prettig kunnen samenwerken met laura Willemsen en zijn trots op www.q-Fire.nl

Frank Verkerk
Q-Fire.nl

Blikje Perfect Catch chocolade mailing

Zelf de aandacht trekken met zo’n eye-catcher? Op een andere manier opvallen met je merk? Bel, app of mail me.