Over Laura - Laurawillemsen
169
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-169,nl-NL,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

About me and my work

Grafisch design vraagt om perfectie. In de ontwerpen van LAURA komen mijn creativiteit, jouw visie en de identiteit van je organisatie samen. Van aantrekkelijke websites en fraaie magazines tot een nieuw logo of frisse huisstijl, ik zorg ervoor dat jouw merk opvalt en tegelijkertijd perfect past binnen de branche waarin je werkzaam bent.

 

Design moet niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook functioneel zijn. Mijn creaties inspireren je doelgroep, dragen bij aan een positieve merkbeleving en zetten aan tot actie. Want jouw missie is ook de mijne. En ik ben pas tevreden over een ontwerp als jij dat bent. Samen maken we je project tot een visueel en commercieel succes.

 

Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de kunst van de visuele communicatie. Eerst bij diverse reclamebureaus en sinds 2008 als eigenaar van LAURA.

 

Hard werken is voor mij vanzelfsprekend. Krappe deadlines zijn geen probleem. Want ik begrijp hoe het werkt in de zakenwereld. Dus als er haast bij is, dan kun je natuurlijk op me rekenen. Mijn sterkste punt is mijn creativiteit. Ik ga net een tikje creatiever te werk dan andere designers. Uiteraard zonder de uitstraling van de klant uit het oog te verliezen.

Of je nou een zzp’er bent of bij een multinational werkt, LAURA weet met welk design je het gewenste effect bereikt. Iedere klant heeft zijn eigen behoeftes, wensen en voorkeuren. En elk merk is uniek. Het is niet belangrijk hoe groot een opdracht is, als ik mijn creativiteit maar kan aanwenden om jouw merk te versterken.

 

Als zelfstandig ondernemer heb ik succesvolle projecten gerealiseerd voor onder andere (internationale) IT-bedrijven, autodealers, PR-bureaus en uitgeverijen. Waar nodig put ik uit mijn grote netwerk van creatieve collega’s. Zo kan ik gebruikmaken van de kennis en kunde van de allerbeste websitebouwers, copywriters en marketingspecialisten.

 

Freelance

Je kunt mij ook op freelancebasis inschakelen. Vanwege mijn ruime ervaring in de reclamewereld kom ik uitstekend tot mijn recht bij vrijwel elk creatief bureau. Tools als InDesign, Photoshop en Illustrator kennen geen geheimen voor mij. Levert een vormgevingsklus meer werk op dan verwacht? Of zijn er opeens meerdere collega’s tegelijk op vakantie? Ik help je graag uit de brand.

 

ontwerp@laurawillemsen.nl
06 55 76 84 78